Nikola Blažičko, profesionalni rukometaš:

"Odmah čim sam ustao i prošetao se po prostoriji imao sam osjećaj ugode i olakšanja.

Cecilija Dujić, profesionalna odbojkašica:

"Dan danas nemam nikakvih tegoba, stvarno mi je pomoglo i zahvalna sam."

Almira Osmanović, predsjednica HNK:

"Odličan opseg pokreta vrata, nema boli, u glavi mi je bistro, tijelo u pokretu se sjajno osjeća."

Zoran Vujović, nogometaš:

"Osjećam se puno bolje, nema tereta u ramenima, glava i vrat puno su mi slobodniji, sad sam kao sova, okrećem glavu za 360°."

Mirta Šurjak, novinarka:

"Odmah je nestala napetost i bol u vratnoj kralježnici koju sam osjećala još od djetinjstva, hodam laganije, bez opterećenja i stalne napetosti."

Lovro Pogorelić, pijanist:

"Drukčije hodam, pravilnije i točnije, jednaka mi je težina na stopalima, super spavam, uživam sada spavati. U sviranju desna ruka bolje leži."

Deni Lušić, trener, vaterpolist:

"Onog trenutka kada mi je namješten Atlas, bol u donjem dijelu leđa, koju sam osjećao i na koju sam se već bio navikao, nestala je. To je najbolji rezultat! Sad bih mogao opet početi trenirati"

Mr. sc. dr. Zoran Troskot, M. G. dentist:

"Ja nisam svjetski prvak, niti olimpijski pobjednik a nisam ni u Guinisovoj knjizi rekorda, ali zato imam namješten, centriran, prvi vratni kralježak (ATLAS) i osjećam se posebno, čarobno, neopisivo"

Diana Crljen

Ja sam Diana Crljen, imam 43 godine. Otkad sam otišla na namještanje atlasa atlasprofilax metodom moje stanje kralježnice se izuzetno popravilo. Ne osjećam bolove, ne treba mi više fizikalna terapija, duhovno i emotivno se puno bolje osjećam. Imam puno više snage za obavljanje svih poslova. Moja kćer koja se bavi manekenstvom također je namjestila atlas. Ubrzo nakon tretmana, vidno joj se popravilo držanje, skolioza je skorom pa nestala. Svakom preporučujem namještanje atlasa i daljnje tretmane kod Leona Cebovskog.

Namještanje atlasa je novo rođenje!

Puović Ljiljana

Zahvaljujući namještanju atlasa i posturalnim tretmanima osjetila sam vid oslobođenja, kao neku prekretnicu u životu. U fizičkom smislu osjetila sa da su mi pokreti mekši i prirodniji; nestalo je robotizacije, sputanosti. Puno slobodnije se krećem, osjećam lakoću u pokretu. U ramenom dijelu tenzija je popustila, a mučila me godnama. Znala sam se zakočiti nekoliko puta godišnje i boriti se s bolovma u lumbalnom dijelu. Ono što mi je naročito fantastično je da mi je gosp. Leon Cebovski uspio ispraviti pogrbljenost u gornjem dijelu leđa. Bilo je to kao da mi nešto sjedi i pritišće na tom dijelu. Iz sveg srca preporučujem namještanje atlasa.

Lana Biondić, S-dress, shape the future:)

"Kao bivsa balerina oduvijek sam imala lijepo drzanje i posturu, no nakon trudnoće koje je donjelo odredenu promjenu na kilogramamima i tijelu, počela sam imati ozbiljne poteškoće sa kralježnicom i išijasom, a uz poslovnu dinamiku takoder i napetost na vratnim kralješcima od kud su krenule i redovite glavobolje. Moja reiki-majstorica predložila mi je metodu Atlasprofilax i Gosp. Leona Cebovskog, i nikada joj na tome neću prestat zahvaljivati. Nakon početnog straha od nepoznatog primjenjena metoda bila je za mene više oslobadajuća nego bolna. Osjetila sam takav polet, kao da mi je netko skinuo teret od 15 kg s leđa. Što je još nevjerovatnije čak mi se i vid razbistrio. U početku, bilo mi je malo čudno hodati a pasale su mi većernje kupke i duži san što je možda bilo i pomalo autosugestivno, ali o dobrim rezultatima i mojoj apsolutnoj konvinciji prema terapijama atlasprofilaksa govori i činjenica da sam ubrzo dovela i svoje 10-godisnje djete. Moje povjerenje je bilo opravdano jer se moj Josip, koji upravo ulazi u pubertet, danas kreće uspravljeno što mu daje i jedan lijepi samouvjeren hod. Redovito, svakih 2-3 tjedna i dalje odlazim g. Leonu na tretmane koje me oslobađaju svih negativnih energija i svih fizičkih napetosti, posebice od kada sam radi svog posla često na putovanjima. Da ne govorim o tome da je njegova osobnost, naobrazba i životna filozofija za mene uvijek jedan lijepi ritual opuštanja i ugode druženja. Znam da je nezahvalno nešto apsolutno preporučiti i da su tretmani izrazito individualni, ali sigurno nećete pogriješiti dodatno se informirati i porazgovarati uz pregled sa g. Leonom, te kasnije odlučiti sami šta bi od terapija za vas bilo najbolje. Sretno!

Lana Biondić,
Vlasnica i direktorica modnog branda S-dress, shape the future:)

Robert Pauletić, putopisac i enigmatik:

"Moram priznati da unatoč vrlo pozitivnim reakcijama mojih kolega koji su namjestili Atlas, nisam očekivao ovako momentalna poboljšanja."

Jakov Sedlar, redatelj:

"Odlično se osjećam, posebno ramena su mi bila ukočena, sad se osjećam kao da sam se dobro isplivao."

Darinka Jurašin

Moje tegobe počele su davne 1993. godine. Dijagnoza je uspostavljena 2006. godine – ankilozantni spondilitis. Trinaest mukotrpnih godina. Trinaest godina bolnica,bezbroj pretraga, lutanja u potrazi za dijagnozom kako bih započela s liječenjem. Trinaest godina nade, patnje i razočaranja. Za to vrijeme bolest je napredovala, bol je bila sve jača ....

Pročitaj više

Ana Uzur, mag.pharm.

"S ciljem da sa svojih 29 godina ublažim posljedice neugodnih padova i udaraca kralješnice iz mladosti, koji su se manifestirali bolovima u njenom lumbalnom i vratnom dijelu (uključujući prednju i stražnju skupinu mišića vrata kao i njihove površinske i dubinske slojeve), na zatiljnom dijelu lubanje te konstantnim tenzijskim, polumigrenskim, ...

Pročitaj više

Damir Murgić

Neposredno poslije terapije atlasprofilax metodom, osjetio sam lakoću cijelog tijela, glavu punu svježine a energija po cijelom tijelu teče i grije. Noga koja je bila kraća u odnosu na drugu odmah se izravnala i sada mi je i hod lakši. Držanje se popravlja, a i još mnogo toga na što smo navikli da nam smeta, a nema za to potrebe. Uistinu je potrebno, gotovo neophodno to učiniti za kvalitetniji život.

Izidor Zadravec, Slovenija

I moja obitelj je s namještenim atlasom stupila u novo razdoblje. Promjene su potpuno neočekivane, ali vrlo uočljive, a pre svega sa velikim zadovoljstvom pratim pozitivne promjene i kod svoje djece. Od osnovne posture do kvalitetnijeg učenja i samopouzdanosti. Kad se jednom oslobodi protok impulsa kroz atlas, onda se čini se, može desiti puno toga, pa čak i promena ishrane, što je bio primer kod mene.

Luka Plancic

Drago mi je da ovim putem mogu posvjedociti o benifitu koji je donjela ova metoda, kako na zdravstvenom tako i na psihičkom i duhovnom planu. Cijela moja obitelj atlas je namjestila u atlasprofilax centru na Britancu. Zanimljivo je da se svi osjećamo puno bolje nego prije.

 

 

Mario Matijević

Cijeli život imam problema s kralježnicom (skolioza i kifoza). Imao sam svakodnevne glavobolje u predjelu iznad vrata koje su se značajno prorijedile nakon namještanja atlasa. Popravilo mi se držanje tijela i lakše mi je napraviti pokrete koji su ranije bili blokirani. Redovito dolazim na tretmane u atlasprofilax centar na Britancu jer mi puno pomažu u održavanju kralježnice.